Geurmachines

Er zijn verschillende manieren om geuren te verspreiden. Scents4you® is van mening dat alleen door verneveling een geur volledig optimaal kan worden verspreid. Andere methodes/systemen hebben een kleine tot grote nadelige werking op het parfum.

Scents4you® werkt met een door RetroScent® zelf ontwikkeld en gepatenteerd koudvernevelingssysteem, waarbij de geurolie vanuit een cartridge volledige aerosol (nevel van zeer kleine druppeltjes) wordt gemaakt en er geen verlies plaats vindt van geurstoffen.

De gepatenteerde geursystemen van RetroScent® zijn, als énige in de markt, in staat de geurintensiteit werkelijk gecontroleerd te regelen! De combinatie met een tevens regelbare ventilator en een timer zorgen voor een optimale verspreiding en dosering van geur in de ruimte. Anders dan systemen die “gedoseerd” grote wolken van parfum uitpuffen, zorgen de systemen van RetroScent® voor een continue harmonie tussen ruimte en geur.

Voor verschillende ruimtes en toepassingen hebben wij aangepaste machines in ons pakket, waarmee we de geuroplossingen helemaal naar wens in kunnen vullen. Iedere ruimte is anders en het doel van begeuren is ook altijd anders.

Model “POD”

Scents4you - Retroscent - POD

De POD is voor zowel zakelijk gebruik als thuisgebruik. Door zijn elegante uiterlijk misstaat de POD niet in uw woonkamer! Tevreden POD gebruikers zijn o.a. kapsalons, kleding boetieks, sportscholen en yoga studio’s. Door zijn afmetingen overal te plaatsen in ruimtes tot 200m2.

Prijs van de POD € 175

Model “MAXX”

Scents4you - Retroscent - MAXX

De MAXX WiFi is zowel weg te zetten als op te hangen aan een wand. Het display / bedieningspaneel zit achter een af te sluiten deurtje. Met een timer is de gewenste sterkte en tijd in stellen zodat de geursterkte altijd naar uw wens is. Het instellen is tevens met de gratis iPhone en Android app te bedienen. De MAXX WiFi is geschikt voor ruimtes tot 3000m3.

Prijs van de MAXX WiFi € 345

Model “Scentvertiser V3”

Scents4you - Retroscent - Scentvertiser v3

De Scentvertiser V3 is een stilistisch vormgegeven geurmachine met display. De Scentvertiser V3 is compact genoeg om in vrijwel iedere ruimte aan de wand te hangen. Grotere ruimtes kunnen begeurd worden door de Scentvertiser V3 aan te sluiten op een luchtbehandelingssysteem. Toe te passen voor ruimtes tot 1000m2 zoals winkes, restaurants, hotel lobby’s en evenementenruimtes.

Prijs van de machine € 595

Model “Scentvertiser V2”

Scents4you - Retroscent - Scentvertiser v2

Dit model wordt in kleine ruimtes gebruikt en bij systemen waarbij de lucht door middel van ventilatie wordt geregeld. We kunnen dan de geur direct vernevelen in de luchtkanalen. Onafhankelijk regeling van ventilator, tijd en sterkte geurpomp. Toe te passen voor ruimtes tot 150m2 en gangen tot 300 meter. De machine heeft twee uitgangen en zijn beide afhankelijk van elkaar te regelen met tijd en sterkte.

Prijs van de machine € 695,00

Model “Scentvertiser”

Scents4you - Retroscent - Scentvertiser

Dit model wordt in kleine ruimtes gebruikt en bij systemen waarbij de lucht door middel van ventilatie wordt geregeld. We kunnen dan de geur direct vernevelen in de luchtkanalen. Onafhankelijk regeling van ventilator, tijd en sterkte geurpomp. Toe te passen voor ruimtes tot 150m2.

Prijs van de machine € 495,00
( demo unit € 295,00 )

Model “Classic”

Scents4you - Retroscent - Scentvertiser Classic

Dit is een stand alone model en kan ruimtes begeuren tot 300m2. Door middel van de eigen ventilator wordt de geur verspreid. Onafhankelijk regeling van ventilator, tijd en sterkte geurpomp. Een groot voordeel is dat de Classic naast stand alone ook via een luchtbehandelingsysteem werkt.

Prijs van deze machine € 695,00
( demo unit € 495,00 )

Model “Stage”

Scents4you - Retroscent - Stage

Dit is een super machine die gebruikt kan worden voor evenementen en andere projecten waarbij in een korte tijd zeer veel geur verspreid moet worden. Door de eenvoudige bediening is hij geheel naar wens in te stellen. Deze machine heeft een tweetal pompen en een grote blower en kan dus ook twee geuren gelijk aan. Hij kan ook een tegen een stootje.

Prijs van de machine € 1750,00

Model “Master”

Scents4you - Retroscent - Master

De top in de geurmachines met de mogelijkheid om 3 geuren gelijk en apart te laten werken. Onafhankelijk regeling van, ventilator, tijd en sterkte geurpomp. Dit model heeft een DMX en remote aansluiting. Dit geurkanon is bij geschikt voor discotheken, events en theaters waar men gebruik wil maken van aroma in de geurbeleving. Voor evenementen of ruimtes vanaf 300m2.

Prijs van deze machine € 2999,00

Verzenden

Meer weten over geurbeleving, geurmarketing en onze oplossingen? Laat hier uw bericht achter!